Актуелно


itksИнститут за трансфузију крви Србије у среду 15. децембра организовао је новогодишњи пријем у знак захвалности нашим партнерима који су својим ангажманом допринели ширењу идеје важности давања крви у свом окружењу и на тај начин допринели порасту броја давања крви. Овом приликом Институт се захвало свима који су се несебично трудили да у тешкој години која је иза нас нађу времена, снаге и воље да допринесу нечијој победи. Признања су уручена нашим сарадницима са територије Београда. Признања за партнере из осталих градова и општина из Србије биће уручена током Зимске кампање која почиње 4. јануара 2022. и траје до краја фебруара.

Захвалнице за сарадњу на промоцији добровољног давалаштва и организацији акција давања крви додељена су организацијама Црвеног крста: Вождовац, Звездара, Лазаревац, Младеновац, Нови Београд, Обреновац, Палилилула, Стари град и Чукарица.

Плакете за изузетан допринос развијању културе давања крви добили су наши сарадници: Национално удружење родитеља деце обелеле од рака НУРДОР, Удружење пацијената за помоћ оболелим од акутних леукемија ЛЕУКА, DHL, Ктитор, DM drogerie, месара „Нада“, Атеље 212, МаxBet, Info Media Group, Хемофарм A.Д., Фриком Србија, М.Арт Колектив, YUNICOM, Бамби, Тржни центар „Бањица“, STADION Shoppping Center, Волонтерска гурпа грађана „Моје насеље - Војводе Влаховића“, Министарство унутрашњих послова Републике Србије, Девета београдска гимназија „Михаило Петровић Алас“, Десета београдска гимназија „Михајло Пупин“, Универзитет у Београду, Медицински факултет и Фудбалски клуб „Црвена звезда“.itks У недељу, 31.10.2021. године, на дан Светог апостола и јеванђелисте Луке и Светог Петра Цетињског, у цркви Светог Јована Владимира, у насељу Медаковић, Његова Светост, Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски господин Порфирије нам је указао велику част, што је личним примером подржао акцију добровољног давања крви. Уједно је позвао све вернике да се одазову позиву да добровољно дају крв и тиме искажу своју хуманост и доброчинство.  • Пријем добровољних давалаца крви
  • Радним даном 07-19 ч,
    Суботом 08-15 ч
  • Пријем пацијената и трудница
  • Радним даном 08-13 ч
© Институт за трансфузију крви Србије. Сва права задржана.